Vind een grafisch vormgever waarmee het klikt

 

Heb je geen eigen ontwerper, maar wil je er een eentje die professioneel werk aflevert? Kijk in de lijst van grafisch ontwerpers met wie wij graag samenwerken.

 

Ben je een grafisch vormgever met oog voor kwaliteit? Wil je erbij?Jelle Jespers

 

Het werk van Jelle Jespers balanceert tussen design en kunst. Klanten uit de modewereld kloppen hier aan voor grensverleggend drukwerk. Deze vormgever bedient klanten vanuit Antwerpen.

jelle jespers


peter deckers designstudio

 

Betekenis wordt vorm. Reeds 25 jaar gaat Peter samen met mensen, organisaties, bedrijven en overheden op zoek naar datgene wat hen drijft en samenbrengt om te doen wat zij doen. Op basis van dat inzicht creëert hij meerwaarde in de taal van vorm en met de vorm van taal.

peter deckers designstudio


BRANNDS

 

BRANNDS versterkt merken en vertelt hun verhalen. Steffie Docx gaat voor een totaalaanpak. Zo communiceer je consequent en wordt elk detail tegelijk op jouw doelen afgestemd.

brannds


Grafisch bedenker

 

Annabel De Croo laat vanuit Heverlee de wereld er wat mooier uitzien.. Met stijlvolle ontwerpen die een tikkeltje extra meedragen, zorgt ze ervoor dat haar klanten visueel sterk voor de dag komen.

grafisch bedenker


Atelier Per Twee

 

Twee straffe dames bundelen hun grafische krachten in Mechelen. Anneleen Salvo en Sofie Liesenborghs brengen sociale, culturele en educatieve projecten tot leven op papier.

atelier per twee


Zuly.be

 

Voor bijzondere momenten grijp je terug naar papier. Julie Magnini specialiseert zich in unieke trouwuitnodigingen en hippe geboortekaartjes. Deze ontwerpster uit Betekom geeft vorm aan bijzonder drukwerk op maat, ook voor zakelijke klanten.

zuly


Busybee

 

Dit grafische bureau uit Zaventem is gespecialiseerd in de opmaak en productie van magazines, brochures, folders, flyers … Vlot werken en meedenken over de boodschap die jij wilt overbrengen, dat is hun handelsmerk.

busybee


Uncompressed

 

Uncompressed is een creatief designagency uit Leuven. Hun ongeperste focus ligt op branding, illustratiewerk en art direction. Als het van bij het begin sterk conceptueel moet zijn … dit is jouw adres.

uncompressed


M33

 

M33 helpt ondernemingen met ambitie om hun doelen te bereiken door middel van creatieve strategieën, ijzersterke branding en relevante digitale tools. Hun bureau staat als een huis in Kessel-Lo.

m33


Hey Hey

 

Hey Hey is een creatief agency uit Tongerlo. Ze gaan niet over een nacht ijs voor hun grafisch werk. Ze zoeken naar de essentie en kiezen voor eenvoud. Zo kunnen hun opdrachtgevers met de juiste uitstraling de beste klanten bereiken.

hey hey


Ramdesign

 

Lay-out, typografie, websites en branding kennen geen geheimen voor Ramdesign uit Heverlee. Je krijgt er zelfs advies, assistentie bij communicatieprojecten of een graficus op locatie bij. Als dat nodig is.

ramdesign


Ben je ook grafisch vormgever met oog voor kwaliteit? Alleen heb je die van ons drukwerk nog niet gezien? Ernaar vragen is een goed begin.