Een drukkerij met duurzame familietrekjes

Zodra je onze kwaliteit geproefd hebt, wil je niet meer terug

 

LAMINE meesterdrukkers is geen gewone drukkerij. We werken exclusief voor professionals. En elk drukwerk moet bekoren als een topgerecht. Zodra je onze kwaliteit geproefd hebt, wil je niet meer terug naar minder. Hoe komt dat?

We gaan voor kwaliteit sinds 1907

 

Niet veel familiale drukkerijen bestaan langer dan een eeuw en zijn nog altijd onafhankelijk. LAMINE wel. Generaties lang is de kennis en kunde hier doorgegeven en nog altijd gaan we voor topkwaliteit. Vandaag wordt LAMINE geleid door de broers Filip en Koen Verschuere.

 

Door onze lange geschiedenis beschikken we over een uitgebreid machinepark: zowel nieuwe Heidelberg-drukpersen als traditionele typo- en degelpersen. Bovendien verzorgen we de afwerking van drukwerk voor het grootste deel zelf.

gerecht


koen en filip

Degelijk en duurzaam

 

Onze focus op kwaliteit komt tot uiting door onze keuze om te drukken in Staccato 10, een rastertechnologie om afbeeldingen scherper en briljanter te drukken. We zijn een van de enige drukkerijen die die technologie 100% toepassen.

 

Daarnaast respecteren we het FSC®-label en drukken we al ons drukwerk met vegetale inkten. Toepassingen die milieubelastend zijn vermijden we zoveel mogelijk. Bovendien kiezen we resoluut voor groene energie.

Correct en met respect

 

Duurzaamheid wil ook zeggen dat we papier, machines, mensen, leveranciers en klanten correct en met respect behandelen. Voel je thuis bij ons. Een grafisch vormgever waarmee het klikt

 

Heb je geen eigen grafisch ontwerper, maar wil je er een eentje die professioneel werk aflevert? Kijk in de lijst van vormgevers met wie wij graag samenwerken.

klik