Het verschil tussen Staccato 10 FM en een gewoon AM raster

Je merkt het in een oogopslag

staccato 10 raster

 

Wil je drukwerk dat briljant én haarscherp oogt? Kies dan voor een Staccato 10 raster. Deze FM-rastertechniek is ontwikkeld door Kodak en zet de rasterpuntjes volgens een geavanceerd algoritme op de ideale plaats. Dat levert superieur drukwerk op met heldere en stabiele kleuren. Je merkt het in een oogopslag.

 

Wat je ook meteen merkt, is de ervaring van LAMINE meesterdrukkers met de Staccato 10 rastertechnologie. We waren een van de eerste Belgische drukkerijen die dankzij Staccato 10 veel meer detail, diepte en rust in drukwerk brachten.

 

Een drukkerij mag nog zoveel technieken in huis hebben, je moet er wel mee kunnen werken. En dat doen we bij LAMINE als geen ander. Resultaat: geen drukwerk dat schettert, wél drukwerk dat schittert. Want de ogen van je klanten verwennen, daar draait het om.


Gewoon AM raster voor drukwerk

 

Kijk en vergelijk. Het verschil tussen een gewoon AM en een FM Staccato 10 raster is enorm. Klassiek drukwerk wordt in 133, 150 of 175 lpi gedrukt en ziet er gewoontjes uit.Staccato 10 FM raster voor drukwerk

 

Staccato 10 is te vergelijken met 650 lpi (meer dan drie keer zo scherp en gedetailleerd als klassiek drukwerk). De kleuren springen van het blad bij een FM raster in Staccato 10.werk met onze drukkerij in 1-2-3

1

Vertel wat je wil laten drukken
Visitekaartje, leaflet, folder, brochure, lookbook, catalogus, boek …

2

Bespreek alle details met ons
Altijd van professionals voor professionals: bij jou, bij ons, online, aan de telefoon …

3

Kijk uit naar ons voorstel
Haalbaar en betaalbaar, eerlijk en duidelijk …


Grafisch ontwerper die in FM raster drukt?

 

Heb je geen eigen grafisch vormgever, maar wil je er een eentje die kwalitatief dtp-werk aflevert? Kijk in de lijst van ontwerpers met wie wij graag samenwerken.

klik