Gedenkboek Edmond Van Lierde
Arno Heeren gaf vorm aan Edmond Van Lierde's gedenkboek. Dit boek werd gedrukt op Munken Lynx (cover en stofwikkel) en Magno Volume (binnenwerk), verkrijgbaar bij Antalis en Igepa Belux nv.

Ons namaakgeld is haast niet van echte bankbiljetten te onderscheiden. Bezoekers van Smile Safari maken er kiekjes mee. Dat trekt aandacht op Instagram en TikTok.

Nomige levert producten voor huidverzorging van hoge kwaliteit. Daarom kiest het merk voor haar drukwerk voor een drukkerij die hetzelfde niveau nastreeft.

Deze glasleverancier heeft een van de grootste glasateliers in Vlaanderen. De hoogstaande uitstraling van het bedrijf vind je ook terug in z'n drukwerk.

Metaalkleuren in drukwerk weergeven? Goud, zilver of brons drukken? Dat is een krachttoer. Je hebt een drukkerij nodig die kan afwerken met hotfoil, zeker als het perfect moet zijn.

Voor de zomer van 2020 heeft Essentiel Antwerp opnieuw knappe stukken in petto. Die stellen ze graag voor in hun nieuwste brochure.

Emmanuelle Lebas ontwerpt iconische damesbrillen. Voor haar nieuwe modellen drukten we een speciaal ingebonden lookbook.

Vincent Lagrange portretteerde huisdieren. Het zijn de levensgezellen van bekende Vlamingen. De fotograaf brengt ze in beeld zoals ze zijn, als individuele levende wezens.

Jelle Jespers gaf vorm aan een boek voor beeldend kunstenaar Johan Tahon. Het drukwerk werd aan onze goede zorgen toevertouwd.

Maak gebruik van onze gratis meesterbriefing voor je drukwerk om je grafisch project in goede banen te leiden. Ideaal voor opdrachtgevers, grafici en reclamebureaus.