Lamine, perfectie in druk
Home  Mail  Sitemap
You never make a second first impression
Het gaat goed met lamine.
 
Drukkerij Lamine bouwt een uitbreiding aan haar productiehal en investeert fors in haar machinepark.

Onze drukkerij barst uit haar voegen. Omdat dit niet ideaal werken is, plannen we een grote uitbreiding. Met een nieuw te bouwen uitbreiding die onze productieoppervlakte bijna zal verdubbelen, garanderen we een even goede, of zelfs betere service naar de toekomst.

lamine

We breiden onze productiecapaciteit fors uit met een zeskleurenpers met dispersielak. Sinds kort prijkt een Heidelberg SM52-6 LX in onze drukkerij! Onze mogelijkheden van inline veredeling nemen hiermee spectaculair toe, o.a. dispersielak, machinevernis, een extra steunkleur, drip-off, spotless 5 en 6, ...

En ook bij de nieuwbouw toont Lamine haar engagement tot verantwoordelijk handelen en streven naar energie-efficientie. We kiezen dan ook expliciet voor gerecycleerde beton, maximale isolatie en andere energiebesparende materialen. Energiezuinig bouwen en het terugdringen van de CO2-uitstoot worden steeds belangrijker. We moeten daadwerkelijk zuiniger met energie en grondstoffen omgaan. In het kader hiervan is de keuze voor bouwen met een laag energieverbruik vanzelfsprekend. Dergelijke bouwmethode is energiezuinig en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, in zomer en winter.